2 Ağustos 2022 Salı

Ayrılıklar

Ruhum bir orada bir burada dolanıyor. Karma karışık duygularım, makarna süzgecinden süzülür gibi. Makarnalar süzgecin üzerinde, duygularım su olup akıyor. Ayrılıklara alışığım oysa ki. Dile kolay baba kaybı yaşamışım. Arkasından baba yarısı dediğim insan ‘amcam’. Ah! ‘ Yağmur Gözlüm’ demelerini özlediğim insan. Rüyamda müjdeyi verenim. 

Yine de ayrılıklar benim için hüzün. Alışmam ciddi zaman alıyor. Gidenin arkasından ağlamak benim için sıradan. Kim olursa olsun, dayanmıyor yüreğim. Hiç tanımadığım biri olsa bile. İşte öyle; manyak bir ruh hali….

Rüyalarımı pek de hatırlayan insanlardan değilim. Çok nadir hatırlarım. Kuzenimle aynı gece aynı kişiyi görmemiz hayra  alâmetmiş, amcamı! Kuzenimle sabah kahvaltıda yok artık, aynı gece mi? Dediğimiz rüya! Çok etkilendim. Öyle böyle değil. Nadir etkileyen rüyalardan biri. Çok yakınlarda ve etkisinden çıkamadığım bir rüya daha oldu. Gerçekleşirse hepimiz buradayız. Anlatırım. 

İki gözü, iki çeşme. Ağlaya ağlaya aradığım yengemin neredeyse yüreğine indirecektim, o seviye. Canım halamı hiç söylemiyorum. Bütün baba sülalesini ayağa kaldırdım. 

Hemen Google’da rüya tabirlerine danıştım. ‘Müjdeli haber var diyordu’. Eh ben de hayırlı haber bekliyorum zaten. İnanmakla, inanmamak arasında bir noktadayım. İnsan pozitife inanmak ister öyle değil mi? Ben de öyle yaptım. Kendimden eminim, güzel haberler gelecek.  

İki gün sonra da pozitife inanmakla iyi yaptığımı gördüm. Çok güzel bir haber aldım. Evet duymayı beklediğim haber. Şükür…


Sevgi ve ışıkla kalın…

Persephone  

      


     

14 yorum:

  1. Canım yaaa...babana ve amcana Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Sürekli Wattpad'a hikaye yetiştirmekten blog ziyaretlerimi çok çok nadir yapabiliyorum o yüzden haberim olmuyor :( rüyanın iyi çıkmasına çok sevindim. ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Müjde’ciğim. Amin. Ben de çok aktif sayılmam. Çok fazla vakit ayıramıyorum bloglara. Sevgiler…

      Sil
  2. Allah rahmet eylesin, en yakınlarını kaybetmişsin. Teselliler bir işe yaramaz tabi, insan kendi içinde yaşar yaşayacağını.
    Rüyaları hep hayra yormak gerek derler zaten. Güzel haber almana sevindim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Amin. Rüya tabirlerinde genelde iki yorum oluyor. Olumlu yorumu okuyup, geçiyorum:)) Sevgiler…

      Sil
  3. Allah rahmet eylesin...
    güzel haber almanıza sevindim..

    YanıtlaSil
  4. Ruhları şad olsun, iyi haber getirmiş, rüyayla almışsın müjdesini çok sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah! Hiç unutmayacağım sanırım. Her gördüğümüz rüyanın sonucu, böyle tatlı olsun. Sevgiler…

      Sil
  5. Allah rahmet eylesin. Güzel haber alman sevindirici olmuş.

    YanıtlaSil